Subofițerul de comandă al Statului Major al Apărării în vizită la Școala Gimnazială Step by Step

În așteptarea paradei militare de 1 Decembrie, elevii Școlii Gimnaziale Step by Step s-au întâlnit cu Florea Sas, subofițerul de comandă al Statului Major al Apărării.

Florea Sas a participat la numeroase misiuni internaționale, în Afganistan, Irak, Kosovo, Albania sau Angola, iar elevii Școlii Gimnaziale Step by Step au vrut să afle care i-a plăcut cel mai mult. Florea Sas le-a spus copiilor că prima sa misiune internațională i-a plăcut cel mai mult, de menținere a păcii în Angola, în 1996.

Subofițerul de comandă al Statului Major al Apărării a povestit că ales cariera militară inspirat fiind de bunicul din partea mamei, care a luptat pe frontului celui de-al Doilea Război Mondial.

Copiii au vrut să afle de la Florea Sas cum se desfășoară viața militarilor, care este puterea unui tanc și cum se conduce sau ce reprezintă plăcuțele metalice pe care soldații le poartă la gât, dar i-au testat oaspetelui și cunoștințele de limbi străine.

Subofițerul de comandă al Statului Major al Apărării în vizită la Școala Gimnazială Step by Step

În așteptarea paradei militare de 1 Decembrie, elevii Școlii Gimnaziale Step by Step s-au întâlnit cu @FloreaSas, subofițerul de comandă al Statului Major al Apărării. Copiii au vrut să afle cum se desfășoară viața militarilor, ce reprezintă plăcuțele metalice pe care soldații le poartă la gât, dar i-au testat oaspetelui și cunoștințele de limbi străine.

Gepostet von Scoala Step by Step Bucuresti am Donnerstag, 28. November 2019