Proiectul “O călătorie în timp”, printre câștigătorii selecției naționale de bune practici – “Creatori de educație”

Școala Gimnazială Step by Step, prin profesoara Andra Iacob, se numără printre câștigătorii concursului “Creatori de educație”, ediția 2019.

Proiectul “O călătorie în timp” a fost inclus în lista celor 50 de proiecte ale selecției naționale de bune practici în educație, nivelurile primar și gimnazial.

Proiectul s-a derulat în toate clasele, pe tot parcursul anului şcolar, şi a fost împărţit pe perioade istorice începând cu formarea planetelor şi încheind cu viziunea elevilor despre viitor.

Coordonati de profesoara pentru învățământ primar Andra Iacob și învățătoarea Laura Mihaiu, elevii clasei I B (2018-2019) s-au bucurat de cele mai relaxante și creative experiențe de învățare, așa cum ne reamintește acest clip despre tema dedicată preistoriei.

"O călătorie în timp" ar putea câștiga finala "Creatori de educație"

Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că Școala Gimnazială Step by Step s-a calificat, prin colega noastra, Andra Iacob, în etapa finală a concursului “Creatori de educație”, cu proiectul “O călătorie în timp”, pe care îl puteți susține cu un vot la https://www.creatorideeducatie.ro/concurs/o-calatorie-in-timp/.Proiectul s-a derulat în toate clasele, pe tot parcursul anului şcolar, şi a fost împărţit pe perioade istorice începând cu formarea planetelor şi încheind cu viziunea elevilor despre viitor. Coordonati de Andra Iacob și Laura Mihaiu, elevii clasei I B s-au bucurat de cele mai relaxante și creative experiențe de învățare, așa cum ne reamintește acest clip despre tema dedicată preistoriei.

Gepostet von Scoala Step by Step Bucuresti am Dienstag, 23. Juli 2019

Potrivit organizatorilor, pentru faptul că inovează în procesul de predare-învățare, sporind valoarea actului didactic, și implicit, atractivitatea școlii pentru elevi, câștigătorii vor fi recompensați de către Ministerul Educației Naționale, în cadrul unei gale de premiere, dar și promovați public, astfel încât educația de calitate să beneficieze de cât mai multe repere.

“Creatori de educație” este un proiect inițiat de Ministerul Educației Naționale și pe lângă o selecție de bune practici, își propune să sporească prestigiul acestei vocații și să sublinieze importanța creativității dascălilor, calitate reflectată ulterior în rezultatele fiecărui copil.