Elevii Step by Step au cucerit WordFest

Elevii participanți la WordFest le-au prezentat colegilor și părinților momentele cu care au cucerit juriul acestui festival-concurs de limba engleză.

Profesorul de limba engleză Cristian Căpățînă a dat startul reprezentațiilor reamintindu-le elevilor că “limba engleză este în ADN-ul Step by Step”.

Școala Gimnazială Step by Step a fost reprezentată la WordFest de Trupa de teatru a claselor a III-a (câștigătoare a premiului I la secțiunea Group Acting, categoria 8-11 ani), Trupa de teatru a clasei a IV-a (secțiunea Group Acting, categoria 8-11 ani), Trupa de teatru a clasei a VI-a A (câștigătoare a premiului III la secțiunea Group Acting, categoria 12-15 ani), Maira Zara, clasa a III-a B (câștigătoare a premiului I la secțiunea Storytelling,  categoria 8-11 ani), Ana Spînu, clasa a III-a A, (secțiunea Storytelling, categoria 8-11 ani), Miruna Secăreanu, clasa a V-a  (secțiunea Persuasive Speaking, categoria 8-11 ani), Maia Caramete, clasa a V-a (câștigătoare a premiului I la secțiunea Impromptu Speaking, categoria 8-11 ani), Victor Constantinescu, clasa a VI-a A (secțiunea Impromptu Speaking, categoria 12-15 ani); Toma Raus, clasa a VI-a B,  (secțiunea Impromptu Speaking, categoria 12-15 ani) și Dragos Stafiescu, clasa a VI-a B (câștigător al premiului II la secțiunea Impromptu Speaking, categoria 12-15 ani).

Step by Step la WordFest

Elevii participanți la WordFest le-au prezentat colegilor și părinților momentele cu care au cucerit juriul acestui festival-concurs de limba engleză. Profesorul de limba engleză Cristian Căpățînă a dat startul reprezentațiilor reamintindu-le elevilor că “limba engleză este în ADN-ul Step by Step”.

Gepostet von Scoala Step by Step Bucuresti am Freitag, 22. November 2019

WordFest este un festival în care cei mai buni elevi ai școlilor centrate pe limba engleză engleză concurează în șase categorii diferite: Group Acting, Individual Acting, Impromptu Speaking, Poezie, Storytelling, și Persuasive Speaking.

Evenimentul se desfășoară în fiecare an la sfârșitul lunii noiembrie.